TanssiAallon paritanssikurssit Oulun Walolla torstaisin

Walon torstai-illoissa on nyt kursseja niin vasta-alkajille kuin pitkään jo tanssineillekin!

Lisätietoa kurssitasoista löydät alempaa. Jos emmit kurssitasoa, kysy meiltä apua!

Tanssikursseillamme on käytössä vauhdikas parinvaihto, joten voit hyvin tulla mukaan myös ilman omaa paria. Halutessasi voit toki tanssia myös vain oman parisi kanssa.

Tanssikurssien kesto on 60 min ja hinta 10€ /hlö.

Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, liikuntasetelit sekä TanssiAallon sarjakortti.

Kurssipaikka
Tanssikoulumme kotiparketti sijaitsee Walolla, Oulun Koskelassa, osoitteessa Ketjutie 3, 90560 Oulu.

TORSTAIKURSSIEN OHJELMA

To Klo 18-19 Klo 19-20

Klo 20-21

04.11. BUGG
RUMBA-BOLERO
RUMBA-BOLERO
TangoBoleron maustein
11.11. FOKSI SALSA
SALSA
18.11. POLKKA TANGO
TANGO KUVIOPANKKI
25.11. MASURKKA FOKSI FOKSI & VARIAATIOT
02.12. Syyskauden Päätös Walolla*
FUSKU

SUPERtarjous: 5€ / Kurssi

Syyskauden Päätös Walolla*

HIDAS VALSSI

SUPERtarjous: 5€ / Kurssi

Syyskauden Päätös Walolla*

TANGOBOLERO

SUPERtarjous: 5€ / Kurssi

13.01.2022 TANGO CHA CHA
CHA CHA

* Tässä muuttuneessa maailmantilanteessa olemme päätyneet siirtämään innolla odotetut orkesteritanssit hieman parempaan hetkeen.
Torstain päätösillassa tanssitaan kuitenkin monipuolisesti, ja HUOM! Ohjelmassa on tanssikurssi JOKAISELLE tasolle!

Luvassa huippumusiikit!

Glögitarjoilu ja Juhla-arvonta!

Olet lämpimästi tervetullut!

Sari & Jari

Kurssien tasopallot kertovat kurssin lähtötason

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS

Tämä tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta, mutta lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Älä aloita tanssiharrastustasi tästä lajista! Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et kuitenkaan tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.

TEEMA-KURSSIT:
Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.