TanssiAallon paritanssikurssit Torniossa

TERVETULOA ILOISILLE TANSSIKURSSEILLEMME!

Tornion Järjestötalolla tanssitaan joka maanantai-ilta. Valitse taidoillesi ja kokemuksellesi sopiva taso kussakin lajissa ja tule mukaan! Tasomäärittelyt erivärisille kurssipallukoille löydät alla olevan ohjelmataulukon alta.

Tornion kevätkausi 2019 käynnistyy AvausPamauksen merkeissä perjantaina 4. tammikuuta! AvausPamaus-kursseja tähdittävät tällä kertaa huikeat Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. Katso ohjelma ja tule ihmeessä mukaan!

MAANANTAI klo 17:30-18:30
klo 18:30-19:30 klo 19:30-20:30
klo 20:30-21:30
07.01. HIDAS VALSSI HIDAS VALSSI RUMBA-BOLERO
RUMBA-BOLERO
14.01. FUSKU FUSKU
HIDAS VALSSI HIDAS VALSSI
21.01. FOKSI FOKSI FUSKU FUSKU
28.01. RUMBA-BOLERO RUMBA-BOLERO FOKSI FOKSI
04.02. WANHA TANGO WANHA TANGO WANHA TANGO WANHA TANGO
11.02. CHA CHA
CHA CHA RUMBA-BOLERO RUMBA-BOLERO
18.02. TANGO TANGO CHA CHA CHA CHA
25.02. BUGG BUGG TANGO TANGO
04.03. BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
11.03. SALSA SALSA HIDAS LAVAFOKSI HIDAS LAVAFOKSI
18.03. HIDAS VALSSI VALSSI SALSA SALSA & SALSA RUEDA
25.03. HIDAS LAVAFOKSI HIDAS LAVAFOKSI CHA CHA CUBAN STYLE CHA CHA CUBAN STYLE

HUOM! Kevätkautemme jatkuu kesäkuulle saakka. Huhti-kesäkuun ohjelma julkaistaan maaliskuussa.

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS

Tämä tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta, mutta lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Älä aloita tanssiharrastustasi tästä lajista! Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et kuitenkaan tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.

TEEMA-KURSSIT:
Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.