TORNION TANSSIKURSSIT

Yllätysvierailu Rosa & Hannu Su 31.10. Oulun Walolla!

Lajeina Hidas Bugg ja Nopea Bugg


Tervetuloa Tornion Järjestötalon eli Järkän Tanssikursseille
Huom!
UUSI KURSSIPÄIVÄ TIISTAI!!!

Järkän rakastettujen seuratanssikurssien ohjelmistosta löytyy iso määrä eri tanssilajeja ja monia eri taitotasoja, hieman sellaisella ”jokaiselle jotakin” – mentaliteetilla. Kursseille voi tulla yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, niin ei hätää: kaikki pääsevät tanssimaan toimivan ja vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta. Toki halutessasi voit myös tanssia oman parisi kanssa.

Tanssikursseille ei ole ennakkoilmoittautumista, ja voit osallistua opetukseen juuri silloin, kun se sopii omaan kalenteriisi. Mielekkään ja tehokkaan oppimisen vuoksi on hyvä tutustua etukäteen kurssitasoihin (koodina väripallukat) ja pyrkiä osallistumaan juuri omalle taitotasolle sopivalle tunnille. TOKI perusteiden kertaamisesta on hyötyä ihan kaiken tasoisille tanssijoille. Alkeistunneista (vihreä pallo) on hyvä muistaa myös se, että mitään ei tarvitse osata ennakkoon!!!

Jari ja Sari vastaavat kurssien suunnittelusta ja toteutuksesta. Opetus on iloista, kannustavaa, tehokasta ja toimivaa. ”Tanssinopetusta pilke silmäkulmassa” on ollut heidän mottonsa jo yli 27 vuotta. Kurkkaa alhaalta myös mielenkiintoinen ”Historian havinaa”.

Tutustu kurssitarjontaamme ja tule mukaan hurmaaviin tanssi-iltoihin Järkälle!

Kurssipaikka

Torniossa tanssikurssiemme paikkana toimii Järjestötalo osoitteessa Kemintie 53
Monipuolisessa paritanssien kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Tanssiopettajat

Torniossa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun valovoimaiset pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen.

Taukokahvio

Kahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa välipalaa, sekä kahvia ja virvokkeita.

Kurssien organisointi

Tornion Järjestöyhdistys ry / DSL-OK, Sauli Hyöppinen, vastaa Tornion kurssien organisoinnista. Saulin tavoitat puhelinnumerosta 0400 809 740. Yhdistyksen osoite on: Tornion Järjestötalo, Kemintie 53, 95420 Tornio.

Kurssihinnat

Jokaisen kurssi-illan opetus on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätät itse sinulle sopivat tunnit, mutta jos asia mietityttää, niin aina voit kysyä neuvoa myös opettajilta. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on maksimissaan kaksi ensimmäistä tuntia. Tiesithän, että kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria - kaikki pääsevät tanssimaan! Toki, näin poikkeusajassa kun eletään, niin on myös ymmärrettävää, jos joku haluaa tanssia oman parinsa kanssa.

Kurssihinnat: 10€ /hlö/ tunti

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Tyky-kuntoseteli sekä ePassi

Historian havinaa Torniossa

Tornion Järjestötalon tanssikurssien historia ulottuu aikaan kauan ennen Tanssikouluamme. Yksi Tornion kurssien entisistä vetäjistä, Raimo Smolander, ehdotti meille jo tanssikoulumme aloitusvuonna 1994 tanssikurssien vetämistä Torniossa. Ja kuinka ollakaan, tammikuusta 1995 alkaen Tanssikoulu on vastannut Tornion Järkällä tanssikurssien opetuksesta. Kurssipäivä on vuosien saatossa muuttunut, Järjestötalo on kokenut valtaisan kehityksen, virallisen järjestävän tahon nimi on muuttunut, mutta yhteyshenkilömme on alusta asti ollut Sauli Hyöppinen. Kiitos Sauli, ja koko Tornion jengi, mahtavasta yhteistyöstä!