TORNION TANSSIKURSSIT

Rakkaat Tornion tanssikurssilaisemmme!

Tässä koko ajan muuttuvassa ajassa on tullut nyt myös sellainen muutos, että emme Jarin kanssa pääse hetkeen vierailemaan luonanne viikoittain. Tämä ilohan meillä on ollut kesätaukoja lukuun ottamatta aina tammikuusta 1995 alkaen, pois lukien tietysti tämä poikkeusaika. Saimme juuri tammikuussa 2020 viettää ihanat 25-vuotisjuhlat Järkällä!

Sauli Hyöppinen on yli 25 vuoden ajan ollut meidän yhteyshenkilömme, vaikka hänen edustamansa yhdistykset ovat muuttaneet nimeään useampaan otteeseen. Järkän kursseista on usein puhuttu ”Aaltosen kursseina”, ja myös me olemme aina puhuneet ”meidän kursseista”, koska sitä ne ovat olleet; kiitos Saulin, joka on aina antanut isot vapaudet kurssiohjelman suunnitteluun, luottaen meidän ammattilaisuuteen. Viralliselta puolelta, olemme kuitenkin aina olleet tuntipalkkalaisia.

Sauli kertoi loppuvuodesta, että Järkän tilanne on se, että kurssipäivä pitää siirtää takaisin maanantaille. Me selvittelimme Tanssikoulun tilannetta, ja totesimme, että vaihto takaisin aiempaan kurssipäivään ei onnistu TanssiAallon puolelta. Korona on muuttanut asioita, olemme nyt Jarin kanssa kahdestaan, eivätkä joustomahdollisuudet ole enää sellaiset, kuin oli aikoinaan 3 pääopettajan + säännöllisten vierailijoiden aikana.

Järkän tanssikurssit jatkuvat tammikuussa maanantaisin ilman Saria ja Jaria ja TanssiAaltoa. Mutta ei hätää, puikkoihin astuu hieno tanssija, urheilijamies, kokki ja tanssinopettaja Hannu Laurila. Hannu on tanssivalle kansalle tuttu kaveri: Hän on kokenut opettaja Swengijengistä ja on myös tuurannut meitä useaan otteeseen Järkän kursseilla. Seuratkaa tarkempaa ilmoittelua Järkän FB:ssä!

Jahka tämä aika tästä rauhoittuu, niin me tulemme Jarin kanssa kyllä moikkaamaan teitä siellä Torniossa. Tulkaahan TE sitten myös moikkaamaan meitä!

Teidän, Sari ja Jari

Historian havinaa Torniossa

Tornion Järjestötalon tanssikurssien historia ulottuu aikaan kauan ennen Tanssikouluamme. Yksi Tornion kurssien entisistä vetäjistä, Raimo Smolander, ehdotti meille jo tanssikoulumme aloitusvuonna 1994 tanssikurssien vetämistä Torniossa. Ja kuinka ollakaan, tammikuusta 1995 alkaen Tanssikoulu on vastannut Tornion Järkällä tanssikurssien opetuksesta. Kurssipäivä on vuosien saatossa muuttunut, Järjestötalo on kokenut valtaisan kehityksen, virallisen järjestävän tahon nimi on muuttunut, mutta yhteyshenkilömme on alusta asti ollut Sauli Hyöppinen. Kiitos Sauli, ja koko Tornion jengi, mahtavasta yhteistyöstä!