TORNION TANSSIKURSSIT

HUOMIO Rakkaat tanssijamme!!

TanssiAalto liittyy yhteiseen rintamaan taistelussa koronavirusta vastaan. Tanssikurssimme siirtyvät toistaiseksi tauolle, to 12.3.2020 alkaen. Seuraamme virallisia ohjeistuksia ja tilanteen kehittymistä. Tiedotamme kurssien jatkumisesta täällä netissä ja Facebookissa. Seuraa siis ilmoitteluamme.

Pidetään yhteisvoimin terveyttä yllä!

Tervetuloa tanssikursseillemme Tornion Järjestötalolle

TanssiAallon rakastetut seuratanssikurssit Tornion Järkällä aina maanantaisin. Tasoja ja lajeja löytyy jokaiselle - katso kurssiohjelma ja tule mukaan! Kursseillemme voit aina tulla myös ilman omaa paria, kaikki pääsevät tanssimaan toimivan, vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta.
Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Tutustu kurssitarjontaamme ja tule mukaan hurmaaviin tanssi-iltoihin!

Kurssipaikka

Torniossa tanssikurssiemme paikkana toimii Järjestötalo osoitteessa Kemintie 53 (vastapäätä K-supermarket Ykköstä). Monipuolisessa paritanssien kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Tanssiopettajat

Torniossa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki.

Taukokahvio

Kahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa välipalaa, sekä kahvia ja virvokkeita.

Kurssien organisointi

Tornion Järjestöyhdistys ry / DSL-OK, Sauli Hyöppinen, vastaa Tornion kurssien organisoinnista. Saulin tavoitat puhelinnumerosta 0400 809 740. Yhdistyksen osoite on: Tornion Järjestötalo, Kemintie 53, 95420 Tornio.

Kurssihinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätä itse sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on kaksi ensimmäistä tuntia.

1h 9€
2h 11€
3h 13€
4h 15€

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Tyky-kuntoseteli sekä ePassi

Historian havinaa Torniossa

Tornion Järjestötalon tanssikurssien historia ulottuu aikaan kauan ennen Tanssikouluamme. Yksi Tornion kurssien entisistä vetäjistä, Raimo Smolander, ehdotti meille jo tanssikoulumme aloitusvuonna 1994 tanssikurssien vetämistä Torniossa. Ja kuinka ollakaan, tammikuusta 1995 alkaen Tanssikoulu on vastannut Tornion Järkällä tanssikurssien opetuksesta. Kurssipäivä on vuosien saatossa muuttunut, Järjestötalo on kokenut valtaisan kehityksen, virallisen järjestävän tahon nimi on muuttunut, mutta yhteyshenkilömme on alusta asti ollut Sauli Hyöppinen. Kiitos Sauli, ja koko Tornion jengi, mahtavasta yhteistyöstä!