TanssiAallon seuratanssikurssit Walolla sunnuntaisin

Walon sunnuntai-iltapäivässä nautitaan tanssista pitkän kaavan mukaan!

Sunnuntain ohjelmistosta löytyy tanssikursseja kaikentasoisille tanssijoille - vasta-alkajien "vihreän pallukan" kursseista aina sinipunaisen tason kursseihin, jotka on tarkoitettu jo pitkään tanssineille konkareille.

Valitse itseäsi kiinnostavat lajit tai tule mukaan vaikka joka sunnuntai - ei ennakkoilmoittautumista! Jos emmit kurssitasoa, kysy meiltä apua.
Kursseillamme on käytössä vauhdikas parinvaihto, joten voit hyvin tulla mukaan myös ilman omaa paria. Halutessasi voit toki tanssia myös vain oman parisi kanssa.

Lisätietoa kurssitasoista löydät alempaa.

Kurssimaksut

Tanssikurssien kesto on 60 min ja hinta 10€ /hlö.
Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti ja liikuntasetelit sekä TanssiAallon sarjakortit

Kurssipaikka

Tanssikoulumme kotiparketti sijaitsee Walolla, Oulun Koskelassa, osoitteessa Ketjutie 3, 90560 Oulu.

HUOM!
Kimmo Lasasen vierailu Walon su-illassa 28.11. on valitettavasti peruuntunut.
Lue lisää>>

Su klo 16.30-17.30 klo 17.30-18.30 klo 18.30-19.30 klo 19.30-20.30

31.10.
CHA CHA
CHA CHA
FUSKU FUSKU
7.11. CHA CHA CHA CHA *CHA CHA
* CHA CHA
14.11. FUSKU FUSKU ** BUGG
** BUGG
21.11. SALSA SALSA FUSKU FUSKU
28.11. SALSA
Jari & Sari
SALSA
Jari & Mimmi
SALSA
Jari & Mimmi
Jarin hauskat ja
haastavat salsakuviot
Joulutauko
09.01.2022 FUSKU
FUSKU FUSKU FUSKU

*7.11. Klo 18.30 Cha Cha Kuubalainen tyyli, tanssijat taso SiniVihreä ja ylöspäin. Selvennys: CC mielletään usein kulmikkaaksi tanssiksi. On olemassa kuitenkin myös pehmeä ja pyöreämpi tyyli tanssia CC:ta. Tähän tyyliin lähdemme tutustumaan klo 18.30 kaikkien niiden kanssa, joilla ”perusCC” on hallussa tasolla alkeisjatko eli SiniVihreä. Tule, tutustu ja ihastu!
Klo 19.30 Cha Cha, tanssijat taso Sininen ja ylöspäin. Tanssiin mukaan myös linjakuviointia, rytmirikkoja ja musiikintulkintaa.

** 14.11. Klo 18.30 Bugg Liikkumaan, tanssijat taso SiniVihreä ja ylöspäin. Sinun ei tarvitse osata ennestään liikkua Buggilla, mutta sinulla pitää olla hanskassa alkeisjatkon eli SiniVihreän taidot. Käytännössä varmuus oikean ja vasemman käännöksen viemisestä/ seuraamisesta. Klo 19.30 Bugg, tanssijat taso sininen. Liikkuminen, jalkakikkailut, musiikintulkinta.

Kurssien tasopallot kertovat kurssin lähtötason

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS

Tämä tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta, mutta lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Älä aloita tanssiharrastustasi tästä lajista! Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et kuitenkaan tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset tanssissasi sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.

TEEMA-KURSSIT:
Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.