Satumaista Tangon huumaa Esakalliolla jälleen 11.-13. lokakuuta 2019

Satumaiset Tangot Somerolla on Tangon ystäville suunnattu upea tanssikurssiviikonloppu. Olipa rakkautesi sitten suomalainen Lavatango, nostalginen Wanha Tango tai molemmat – tämä on Sinun viikonloppusi! Opetusohjelmassa on mukana niin tekniikkaa, tanssikuvioita, musiikintulkintaa kuin tunnelmointiakin.

Lauantai on omistettu rakkaalle, suomalaiselle Lavatangolle. Opetus on tehokasta kolmen opettajan voimin!
Sunnuntaina meidät hurmaa ihana Wanha Tango, jota maustamme TangoValssilla.

TANGOLEIRIN OHJELMA

PERJANTAINA 11.10.

klo 19.15 – 20.15 Tanssikurssit ennen tansseja: TANGON PERUSTEET
Opettajina Sari ja Jari Aaltonen

Perjantaina päättyy Esakallion tanssikausi 2019. Päätöstansseissa esiintyvät Sakke Kotilainen & Focus, tauolla tanssikansaa viihdyttävät DJ:t Jari & Sari.

LAUANTAINA 12.10.

Suomalaisen Lavatangon päivä

klo 11-14 Suomalainen Lavatango
Perustekniikkaa, kuviopankki ja musiikintulkintaa
Opettajina Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki

perusteet/keskitaso ja keskitaso

Tanssikansan suuresti rakastama Suomalainen Lavatango on parin viime vuoden ajan ollut monenlaisten muutosten myllerryksessä. Uusia tuulahduksia sivuten, mutta vahvaan perinteeseen nojaten, tarjoamme tangonystäville raikkaan aamupäivän upean musiikin siivittämänä.


Alkupäivän ajan meillä on käytössä tehokas parinvaihto, mutta voit halutessasi myös tanssia oman parisi kanssa. Esakallion lava on iso, joten se antaa helposti mahdollisuuden tanssia sekä vaihdossa että oman parin kanssa.

klo 14-15 Lounastauko

Sadik valmistaa meille lounaaksi herkullista lohikeittoa!
Lounaan hinta on 10 euroa, ja se sisältää lohikeiton lisäksi salaatin, leivät, ruokajuomat sekä jälkiruokakahvin. HUOM! Lounaan varaus on päättynyt.

Tauolla soitamme myös monipuolista taukomusiikkia, joten syömisen ohella voit myös jo lämmitellä iltapäivää varten!

klo 15-18 Tangoa oman parin kanssa
Paritanssia, yksintanssia, ryhmäpalautetta sekä henkilökohtaista palautetta

Opettajina Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki

keskitaso, keskitaso/haastava, haastava


Tälle lauantain toiselle kurssille tullaan oman parin kanssa. Pari voi olla sinulla tiedossa jo etukäteen, mutta ei hätää jos sitä ei vielä ole - saatat bongata itsellesi parin myös perjantai-illan tansseista tai lauantain aamupäivästä. Aina aiempinakin vuosina on jokunen löytänyt parin myös näistä "viime tipan tärpeistä".

Tällä kurssilla tasopallomääritelmissä on laajempi skaala kuin aamupäivällä, sillä nyt tanssitaan koko ajan oman parin kanssa. Osallistuminen aamupäivään ei ole välttämätöntä, mutta monet ovat kokeneet näiden kurssien yhdistämisen varsin antoisaksi.

SUNNUNTAINA 13.10.

klo 11-15 Wanha Tango, mausteena TangoValssi
Opettajina Sari ja Jari Aaltonen

Wanha Tango on omanlainen tapa/tyyli tanssia tangoa. Moni tanssija on menettänyt sille sydämensä täysin - osa tanssijoista pitää Wanhaa Tangoa perinteistä lavatangoa rikastuttavana elementtinä. Olipa niin tai näin, sunnuntaina pääset sukeltamaan Wanha Tangon sisimpään!

Wanha Tangon ensimmäinen tunti kertaa tärkeimmät peruselementit. Perusteiden jälkeen jatketaan seikkailua kohti uusia haasteita. Vahva kuviotanssi saa rinnalleen myös ajatuksia musiikintulkinnasta, viennin & seuraamisen keveydestä sekä tanssin dynamiikasta.
klo 11-12 Perusteet/Keskitaso
klo 12-13 Keskitaso
klo 13-14 Keskitaso/Haastava
klo 14-15 Haastava

OPETTAJAT

Aaltosen Jarilla ja Sarilla on takanaan pian 25 vuotta paritanssinopetusta ympäri Suomen - ja sen huomaa! Varmaotteinen mutta lupsakka opetustyyli vie mukanaan. Tanssikoulumme tirehtööri Jari pitää myös huolen siitä, että oppiminen ei muutu puurtamiseksi vaan nauru ja huumori siivittää menoa. Somerolla on erityinen paikka Jarin ja Sarin sydämessä - ollaanhan Jarin synnyinsijoilla! Jari on Jokioisten kasvatti ja iso osa sukua on Somerolla. Sydämellinen Satu Ruohomäki on TanssiAallon kolmas vakiopettaja, jolla on niin ikään takanaan vuosien kokemus tanssinopettajana. Kaikkia näitä kolmea opettajaa yhdistää hyvä ryhmänhallinta opetustilanteissa sekä kuuluisa pilke silmäkulmassa!

TANGOLEIRIN HINNASTO

SISSIPASSI (kaikki kurssit la+su) 70€

Lauantain kurssit (6h) 55€
1 kurssi lauantaina (3h): 30€

Wanhan Tangon Sunnuntai (4h): 35€
Yksittäinen tunti sunnuntaina: 12€


Maksutavat:
Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli,
Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Sporttipassi.

KURSSIPAIKKA ESAKALLIO

Esakallio on Suomen suurin ja suosituin tanssilava. Se sijaitsee aivan Someron keskustan tuntumassa, rauhallisessa maalaismaisemassa. Esakallio löytyy osoitteesta Salontie 40, Somero. Jos tämä ihana paikka on sinulle vielä tuntematon, niin vilkaise karttaa täältä.

JA MUUTA TÄRKEÄÄ!

Varaa Tangoviikonloppuun mukaan lämmintä vaatetta. Vaikka tunnelma kursseilla on lämmin, niin illat ovat jo varsin vilpoisia! Säärystimet, tanssitakit ja kaulahuivit ovat hyvinkin perinteisiä Satumaisten Tangojen tanssivarusteita.


HOX! Viimeistelemme vielä viikonlopun ohjelmaa. Jos sinulla on toiveita kursseihin liittyen, laita toiveesi ihmeessä meille vaikka palautelomakkeemme kautta!


Lämpimästi tervetuloa syksyiseen tanssitapahtumaan & Satumaisten Tangojen sykkeeseen Esakalliolle!

t. Jari, Sari & Satu