TANSSIAALLON PARITANSSIKURSSIT ROVANIEMELLÄ

SaNulla tanssitaan jälleen tiistai-iltaisin!

Hei kaikki pohjoisen tanssijat!

Tämä poikkeuksellinen aika tuo mukanaan muutoksia meidän pitkiin perinteisiimme Tornion ja Rovaniemen tanssikurssien suhteen. Lue päivitys Tornion Järkän tanssikursseista tästä linkistä.

Tiistaikurssit Rovaniemen Saarenkylällä puolestaan käynnistyvät aikaisintaan 1.2.2022, mutta tällä hetkellä tanssikurssien järjestävä taho Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat on vielä ns. tarkkailuasemissa. Ilmoitamme tilanteesta myös näillä sivuilla, jahka tilanne selkeytyy. Pysykää kuulolla ja pysykää terveinä!

Tässä odotellessa voivat uudet kävijät tutustua syksyn 2021 markkinointiin (alla). Meidän vanhat kävijät: ”Iloisen jälleennäkemisen suuressa toivossa!”
Teidän, Sari & Jari

TanssiAallon rakastetut seuratanssikurssit Saarenkylän Nuorisoseuralla ovat palaavat lyhyen sunnuntaikokeilun jälkeen tutulle paikalle tiistai-iltaan. Tasoja ja lajeja löytyy runsas valikoima - katso kurssiohjelma ja tule mukaan!

Kursseille voi tulla yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, niin ei hätää: kaikki pääsevät tanssimaan toimivan ja vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta. Toki halutessasi voit myös tanssia oman parisi kanssa.

Tutustu kurssitarjontaan Rovaniemellä ja tule mukaan hurmaaville tanssikursseille SaNulle!
Tanssikursseille ei ole ennakkoilmoittautumista, ja voit osallistua opetukseen juuri silloin, kun se sopii omaan kalenteriisi.

Mielekkään ja tehokkaan oppimisen vuoksi on hyvä tutustua etukäteen kurssitasoihin (=väripallukat kurssikalenterissa) ja pyrkiä osallistumaan juuri omalle taitotasolle sopivalle tunnille. Toki perusteiden kertaamisesta on hyötyä ihan kaiken tasoisille tanssijoille. Alkeistunneista (vihreä pallo) on hyvä muistaa myös se, että mitään ei tarvitse osata ennakkoon!


Jari ja Sari vastaavat Rovaniemen kurssien suunnittelusta ja toteutuksesta. Opetus on iloista, kannustavaa, tehokasta ja toimivaa. ”Tanssinopetusta pilke silmäkulmassa” on ollut Sarin ja Jarin motto jo yli 27 vuotta.

Kurkkaa alhaalta myös mielenkiintoinen ”Historian havinaa”.

Kurssipaikka

Rovaniemen tanssikurssimme järjestetään Nuorisoseuratalolla, Saarenkylässä, osoitteessa Napapiirintie 10. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Opettajat

Rovaniemen viikkokursseilla opettajina vuorottelevat

Tanssikoulun valovoimaiset opettajat Sari ja Jari Aaltonen.

Kurssien organisointi

Rovaniemellä tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Napapiirin Seuratanssijat eli NASTAT. Nastojen puheenjohtajana toimii Pasi Jarkko. www.nastat.net

Kurssimaksut per tanssija

1h = 10€

2h = 15€
3h = 18€
4h = 21€
Lisätunti 5€

Opiskelijat, työttömät ja Nastojen jäsenet -1€.
Alennus jäsenkorttia tai jäsenmaksun maksukuittia näyttämällä.

Maksutavat:

Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

Historian havinaa

Heti Tanssikoulun alusta alkaen v. 1994 Oulun Walolla kävi iso joukko innostuneita tyttöjä Rovaniemeltä asti. Muutaman vuoden kuljettuaan he ehdottivat, että ”eikö olisi helpompi, että te tulisitte meille Rovaniemelle kuin että me ajetaan tänne Ouluun monella autolla”. Syksyllä 1998 alkoikin yhteistyö Rovaniemen maalaiskunnan kansalaisopiston kanssa, ja jo muutaman vuoden kuluttua tehtiin pitkäaikainen kävijäennätys tanssikursseilla Suomessa: Buggkurssilla oli 240 tanssijaa! Jännittäväksi asian teki sen aikainen vaatimaton äänentoisto ja se, että paikalla oli 160 naista ja 80 miestä. Jälleen - eläköön parinvaihto ja teho-organisointi! Poliittiset muutokset ja kuntien yhdistymiset aiheuttivat sen, että ajan saatossa Rovaniemi tarvitsi uuden tilaajatahon ja siinä vaiheessa kuvioon astuivat Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat. Alusta asti kurssit on pidetty Saarenkylän Nuorisoseuran massiivisen suuressa tanssitalossa, mikä on mahdollistanut sen, että Rovaniemellä on ylivoimaisesti suurimmat säännölliset viikkotuntimme – olisiko jopa Suomen suurimmat?!