TANSSIAALLON PARITANSSIKURSSIT ROVANIEMELLÄ

Yllätysvierailu Rosa & Hannu Su 31.10. Oulun Walolla!
Lajeina Hidas Bugg ja Nopea Bugg


Paritanssikurssit TIISTAI
Jarin & Sarin vetäminä

TanssiAallon rakastetut seuratanssikurssit Saarenkylän Nuorisoseuralla palaavat lyhyen sunnuntaikokeilun jälkeen tutulle paikalle tiistai-iltaan. Tasoja ja lajeja löytyy runsas valikoima - katso kurssiohjelma ja tule mukaan! Kursseille voi tulla yksin, kaksin tai kavereiden kanssa. Jos sinulla ei ole omaa paria, niin ei hätää: kaikki pääsevät tanssimaan toimivan ja vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta. Toki halutessasi voit myös tanssia oman parisi kanssa.

Tanssikursseille ei ole ennakkoilmoittautumista, ja voit osallistua opetukseen juuri silloin, kun se sopii omaan kalenteriisi. Mielekkään ja tehokkaan oppimisen vuoksi on hyvä tutustua etukäteen kurssitasoihin (koodina väripallukat) ja pyrkiä osallistumaan juuri omalle taitotasolle sopivalle tunnille. TOKI perusteiden kertaamisesta on hyötyä ihan kaiken tasoisille tanssijoille. Alkeistunneista (vihreä pallo) on hyvä muistaa myös se, että mitään ei tarvitse osata ennakkoon!!!

Jari ja Sari vastaavat kurssien suunnittelusta ja toteutuksesta. Opetus on iloista, kannustavaa, tehokasta ja toimivaa. ”Tanssinopetusta pilke silmäkulmassa” on ollut heidän mottonsa jo yli 27 vuotta. Kurkkaa alhaalta myös mielenkiintoinen ”Historian havinaa”. Kurssien organisoinnista vastaa Napapiirin Seuratanssijat eli Nastat ry.

Tutustu kurssitarjontaan Rovaniemellä ja tule mukaan hurmaaville tanssikursseille SaNulle!

Kurssipaikka

Rovaniemen tanssikurssimme järjestetään Nuorisoseuratalolla, Saarenkylässä, osoitteessa Napapiirintie 10. Monipuolisessa kurssivalikoimassamme on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Opettajat

Rovaniemen viikkokursseilla opettajina vuorottelevat

Tanssikoulun valovoimaiset pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen.

Kurssien organisointi

Rovaniemellä tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Napapiirin Seuratanssijat eli NASTAT. Nastojen puheenjohtajana toimii Pasi Jarkko. www.nastat.net

Hinnat

Jokaisen kurssi-illan opetus on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Päätät itse sinulle sopivat tunnit, mutta jos asia mietityttää, niin aina voit kysyä neuvoa myös opettajilta. Aloittelijalle sopivaksi katsottu aloituspituus on maksimissaan kaksi ensimmäistä tuntia. Tiesithän, että kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria - kaikki pääsevät tanssimaan! Toki, näin poikkeusajassa kun eletään, niin on myös ymmärrettävää, jos joku haluaa tanssia oman parinsa kanssa.

Kurssihinnat:

1h = 10€

2h = 15€
3h = 18€
4h = 21€
Lisätunti 5€

Opiskelijat, työttömät ja Nastojen jäsenet -1€.
ALENNUKSEN SAA JÄSENKORTTIA TAI JÄSENMAKSUN MAKSUKUITTIA NÄYTTÄMÄLLÄ!

Maksutavat:

Käteinen, Smartum Liikunta- tai kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

Historian havinaa

Heti Tanssikoulun alusta alkaen v. 1994 Oulun Walolla kävi iso joukko innostuneita tyttöjä Rovaniemeltä asti. Muutaman vuoden kuljettuaan he ehdottivat, että ”eikö olisi helpompi, että te tulisitte meille Rovaniemelle kuin että me ajetaan tänne Ouluun monella autolla”. Syksyllä 1998 alkoikin yhteistyö Rovaniemen maalaiskunnan kansalaisopiston kanssa, ja jo muutaman vuoden kuluttua tehtiin pitkäaikainen kävijäennätys tanssikursseilla Suomessa: Buggkurssilla oli 240 tanssijaa! Jännittäväksi asian teki sen aikainen vaatimaton äänentoisto ja se, että paikalla oli 160 naista ja 80 miestä. Jälleen - eläköön parinvaihto ja teho-organisointi! Poliittiset muutokset ja kuntien yhdistymiset aiheuttivat sen, että ajan saatossa Rovaniemi tarvitsi uuden tilaajatahon ja siinä vaiheessa kuvioon astuivat Nastat eli Napapiirin Seuratanssijat. Alusta asti kurssit on pidetty Saarenkylän Nuorisoseuran massiivisen suuressa tanssitalossa, mikä on mahdollistanut sen, että Rovaniemellä on ylivoimaisesti suurimmat säännölliset viikkotuntimme – olisiko jopa Suomen suurimmat?!