Mukaansatempaava tanssikurssien viikonloppu Härmässä jälleen tammikuussa!

Rakkaat Pohojalaaset – ja muut Härmään suunnistavat!

Upea Roadhouse elää muutosten aikaa ja siksi meidän perinteinen tammikuun vierailumme sijoittuukin tällä kertaa VÄINÖLÄÄN. Iloksemme saimme kuitenkin säilyttää tapahtuman nimen eli RoadHouse rokkaa edelleen :) Iso kiitos Roadhouselle, minne toivomme tietysti myös meidän pitkänmatkalaisten yhä majoittuvan!

Olemme joutuneet tekemään vähän viime hetken viilausta vierailuumme - lue Sarin terveiset tähän liittyen alempana. Jari ja Satu toivottavat teidät kaikki sydämellisesti tervetulleeksi viikonlopun kursseille!

Viikonlopun ohjelma

Perjantaina 17.1.

Illan lajina HIDAS LAVAFOKSI!

klo 18-19 Perusteet

Tähän tutustumistuntiin on kaikille vapaa pääsy. Eikä tarvitse osata mitään ennakkoon!

klo 19-22 Perusteet/Keskitaso, Keskitaso ja Keskitaso/Haastava

Lähdemme rakentamaan tätä ihanaa tanssilajia eteenpäin, tunti tunnilta.


Jos et vielä tiedä, mistä tässä lajissa on kyse, niin tässä pieni info:

Hidas Lavafoksi (HLF) on ihastuttava, pääosin syliotteessa tanssittava tanssi, jolle ominaista on rauhallinen liike, pehmeä ja kaunis vienti sekä musiikintulkinta.

Huomaa, että HLF on OMA lajinsa. Se ei siis tarkoita, että menemme ”perusfoksia” hitaasti. Jos siis juuri HLF:n perusta ei ole sinulle tuttu, niin tule heti eka tunnille mukaan - vaikka olisit muuten jo kokenut tanssija.

Lauantaina 18.1.

Aamupäivällä FUSKU & FOKSI

klo 10-13 Perusteet/Keskitaso

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, joilla on näiden tanssien perusteet hallussa. Kurssin opetus keskittyy perustekniikkaan, vientiseuraamiseen ja musiikintulkintaan. Kuviopankki ei tällä kertaa ole keskiössä.

Iltapäivällä CHA CHA

klo 13:45-16:45 Keskitaso/Haastava

Tämä kurssi puolestaan on suunnattu kaikille teille, joilla on jo pidempi kokemus Cha Chan tanssimisesta. Tämänkertaisen vierailun teema on kuvattu hyvin seuraavassa:

Pehmeän viennin Cha Cha –tyyli, josta poissa ovat kuminauhat ja vasteet. Perustekniikkaan uusi, toimiva lähestymistapa. Kivoja kuvioita, paljon rytmillisiä leikittelyitä.

Muu tärkeä info

KURSSIPAIKKA

Kurssipaikkanamme toimii Väinölä osoitteessa Seurantie 11, 62310 Voltti.


KURSSIHINNAT

Sissipassi (koko viikonloppu) 65/60*€

Hidas Lavafoksi TAI Fusku&Foksi TAI Cha Cha -teemapassi (3h) 25/22*€

Kurssitunnit yksittäin ostettuna 10€/h


*alehinnat Susel-jäsenkortilla

Maksutavat: Käteinen, pankkikortti ja yleisimmät liikuntasetelit


KAHVIO JA LOUNAS

Kurssipaikalla palvelee kahvio koko viikonlopun ajan. Lauantaina tarjolla myös makoisa keittolounas (kala- ja kasviskeitto)!


Sarin terveiset Härmään!

Oikein ihanaa ja tanssirikasta uutta vuotta teille kaikille!

TanssiAallon ensimmäiset viikonloppukeikat vuosimallia 2020 tehdään nyt tiimityöskentelynä: Sari, Jari ja SATU RUOHOMÄKI. Satu on meidän kolmas pääopettaja, sydämellinen ”Satumaisen Sykkeen” sielu. Satu voi monelle kävijälle olla tuttu myös Pohjanmaan leirin kautta. Satu tuuraa minua nyt ainakin Kuhmo/Joensuu-keikalla sekä RoadHouse rokkaa – viikonloppuna. Minä keskityn suunnittelu- ja valmistelutehtäviin täällä Tyrnävällä.

Minulta poistettiin luomi oikean säären alaosasta joulukuun alussa, ja sitten perjantaina 13.päivä joulukuuta sain kuulla, että luomessa on melanooma. Lisäksi haava repesi ja tulehtui, ja koko joululoma meni enemmän ja vähemmän ”sairaalafiiliksissä”. Muutama päivä sitten, kesken vilkkaimman AvausPamaus kohinan, sain tiedon, että luomen lisäpoisto on 15.1. Mutta, johtuen juurikin tuosta tulehdusongelmasta, joudun/pääsen lisätutkimuksiin jo pe 10.1. Näiden tietojen myötä minulle selvisi, että en pääse mukaan ainakaan vuoden kahteen ensimmäiseen viikonloppukeikkaan.

AvausPamauksen ja LoppiasRiehan rinnalla olen tässä alkanut etsimään tuuraajaratkaisuja. Urakka ei ole ihan helpommasta päästä, sillä kursseja on kuitenkin joka päivä, ja meidän vakio-opettajat, Satu ja Rosa, ovat myös hyvin työllistettyjä. Onneksi kuitenkin kävi niin, että pienillä järjestelyillä saimme Satun Jarin mukaan näihin viikonloppureissuihin. Lähtekäähän sankoin joukoin tutustumaan Satuun, ihastutte varmasti!

Seuraava viikonloppukeikkamme suuntautuu Nurmekseen 24.- 25.1. Tässä vaiheessa olen vielä optimistinen, että sinne pääsisin jo mukaan. Tanssijalkoja kutkuttaa kuitenkin jo kovasti - toivottavasti myös teillä!

Tiimin puolesta, Sari