RAAHEN TANSSIKURSSIT

TanssiAallon paritanssikurssit Raahen Tanssiklubilla aina torstaisin!

TanssiAallon rakastetut seuratanssikurssit Raahen Tanssiklubilla aina torstaisin. Tasoja ja lajeja löytyy jokaiselle. Kursseillemme voit aina tulla myös ilman omaa paria, kaikki pääsevät tanssimaan toimivan, vauhdikkaan parinvaihdon ansiosta.

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä.

Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille. Kurssi-ilta on jaettu kolmeen osaan siten, että ilta alkaa aivan alkeista ja illan viimeinen tunti on yleensä illan haastavin.


Tutustu kurssitarjontaamme Raahessa ja tule mukaan iloisille tanssikursseille!

Kurssipaikka

Raahessa kurssimme järjestetään Tanssiklubilla osoitteessa Asemakatu 14.

Tanssiopettajat

Raahessa opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat
Sari ja Jari Aaltonen, sekä Raahen oma tyttö, Satu Ruohomäki.

Kurssihinnat

Jokainen kurssi-ilta on rakennettu tunti kerrallaan: illan ensimmäinen tunti on aina helpompi kuin toinen, ja niin edelleen. Kun tanssit samana iltana useamman kuin yhden tunnin, saat seuraavat tunnit alennettuun hintaan alla olevan hinnaston mukaisesti:

1h 10 € (8 €*)
2h 18 € (15 €*)
3h 26 € (22 €*)

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

*Alehinta: Raahen Tanssiklubin jäsenet asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

Maksutavat

Taukokahvio

Taukokahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa, kahvia ja virvokkeita.

Kurssien organisointi

Raahessa tanssikurssiemme organisoinnista vastaa Raahen Tanssiklubi ry. Lisätietoja Airi Ruohonen (pj) p. 040 703 2936.

Historian havinaa Raahessa

Raahen tanssikurssiemme idean isä on aktiivinen tanssinharrastaja Tapani Mäkinen. Ensimmäiset vuodet tilaajatahona toimi Raahen Lavarit, sittemmin Raahen Tanssiklubi. Vuoden 2015 alusta kurssit siirtyivät virallisesti Tanssikoulun alaisuuteen ja kurssipäiviä tuli viikkoon kaksi uuden opettajamme Satu Ruohomäen ansiosta. Käytännössä asiat hoituvat entiseen malliin, tiiviissä yhteistyössä Raahen Tanssiklubin kanssa. Ajan saatossa myös opetustila on saanut nimekseen Raahen Tanssiklubi.