PULKKILAN TANSSIKURSSIT

Rakkaat Pulkkilan tanssijamme! Johtuen Pulkkilan lukion muutosta ja aiemmin käytössämme olleiden lukion tilojen tämänhetkisestä epäselvästä tilanteesta, emme valitettavasti pysty tarjoamaan tanssikursseja Pulkkilassa toistaiseksi. Selvitämme mahdollisuutta aloittaa kurssit jossakin toisessa paikassa, lähellä Pulkkilaa.

Viikkokurssimme Raahessa ja Oulussa jatkuvat normaalisti - syksyn ohjelmisto näillä paikkakunnilla julkaistaan pian. Lämpimästi Tervetuloa jatkamaan tanssikursseja Raaheen ja Ouluun!

Historian havinaa

Pulkkilan tanssikurssit ovat saaneet alkunsa tanssikurssilaisten omasta aktiivisuudesta, tarkalleen ottaen yhden kurssilaisen, Anja Ahokkaan reippaudesta. Anja kävi kursseillamme Torniossa, mutta muutti Pulkkilaan ja oli sitä mieltä, että ”kyllä Aaltoset pitää saada tänne Pulkkilaan myös”. Aktiivinen toimija kun on, niin pian alueen kansalaisopisto otti yhteyttä ja vuonna 2007 käynnistyivät tanssikurssimme Pulkkilassa. Silloinen opettajamme Kati (Koivisto) vastasi yksinään Pulkkilan kursseista ensimmäisen kolmen vuoden ajan. Muistin mukaan ajanjaksoon mahtui useampi kurssipaikka. Seuraavat kolme vuotta jatkettiin sitten jo useamman opettajan voimin, kurssipaikkana Siikalatvan lukion sali. Syksyllä 2014 kansalaisopisto jäi välistä pois ja kursseista tuli TanssiAallon itse organisoimat.