TANSSIKURSSIT OULUSSA, KOSKELANKYLÄN WALOLLA

Tervetuloa tanssikursseillemme!

Tarjoamme paritanssikursseja Walolla Oulussa neljänä päivänä viikossa - valitse itsellesi sopiva taso ja liity mukaan!

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät kertamaksulla, joten kuukausien sitoutumista ei tarvitse miettiä. Uusia kursseja ja lajeja on tarjolla viikoittain, niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin tanssineille.

Voit tulla kursseillemme yksin tai yhdessä parin kanssa. Kursseillamme on käytössä niin sanottu Vauhdikas parinvaihto, mikä takaa, että kaikki pääsevät tanssimaan, ja auttaa myös tanssitaitosi edistymistä.

Tutustu kurssiohjelmaamme ja tule tutustumaan!

Tulossa pian!

 
 

Kurssipaikka

Tanssikoulumme kotiparketti sijaitsee Walolla, Oulun Koskelassa, osoitteessa Ketjutie 3, Oulu. Walon monipuolisessa kurssivalikoimassa on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Tanssiopettajat

Walolla paritanssikurssiemme opettajina vuorottelevat Tanssikoulun pääopettajat Sari ja Jari Aaltonen, sekä Satu Ruohomäki. Kaikki pääopettajamme ovat Suomen Tanssinopettajaliiton STOL ry:n jäseniä. Jokaisella on oma opetustyyli, mutta yhteistä on selkeä opetus, hyväryhmänhallinta ja se kuuluisa pilke silmäkulmassa!

Pääopettajiemme lisäksi tapaat Walon kursseilla myös lukuisia, huikeita vierailijjoita!

Kahvio

Kahvio palvelee kurssi-iltoina. Myynnissä suolaista ja makeaa välipalaa, sekä kahvia ja virvokkeita.


Hinnat

Päätä itse sinulle sopivat kurssit tarjolla olevien lajien ja tasojen mukaan. Kun tanssit samana iltana useamman kuin yhden tunnin, saat seuraavat tunnit alennettuun hintaan.

Hinta per henkilö - kursseillemme voit tulla myös ilman omaa paria!

Kurssien hinnat:

1 kurssi (60min): 10€/9€*
Seuraavat kurssit samana iltana: 7€/6€* /kurssi (60min)

Kymppikortti (10x 60min) 70€/60€*

*Alehinta: opiskelijat, työttömät & eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa.

HUOM! Ohjelmassa on silloin tällöin myös Paritreeni-kursseja, joille osallistutaan oman parin kanssa! Näiden kurssien pituus on tavallisista kursseista poiketen 75 min. Kurssit on merkitty kurssikalenteriin erikseen.

Paritreenin kurssimaksu 12 eur/hlö (75 min).

Huom! Paritreeniin osallistuville saman illan muut kurssit ovat vain lisätunnin hintaiset eli 7€/6€*. Eli ns. ensimmäisen tunninhintaa 10€/9€* ei peritä Paritreeniin osallistujilta.

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Smartum Liikunta- ja kultturiseteli, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja SporttiPassi.

Historian havinaa - Walon tanssikurssit

Jarin ja Sarin ensimmäiset yhteiset tanssikurssit Oulun Walolla pidettiin lauantaina 26.3.1994. Tätä päivämäärää pidämme virallisena vuosipäivänämme, vaikkakin Jari oli perustanut tanssikoulun jo joulukuussa 1992. Heti alusta lähtien oli tärkeää, että seuratanssin opetusta tarjotaan useammassa tasossa - jatkokurssit olivat mukana jo avajaispäivänä. Asia, joka tänä päivänä on suorastaan itsestäänselvyys, oli silloin aivan uutta ja ihmeellistä. Ennennäkemätöntä oli nimenomaan se, että jatkokurssit olivat pysyvä ja kasvava juttu. Yksi tärkeimmistä tekijöistä kurssilaisten räjähdysmäiseen kasvuun kaikilla paikkakunnilla oli parinvaihto, jonka Tanssikoulu toi Suomessa seuratanssin puolelle. Idea saapui Ruotsin Herrängistä ja levisi Helsingin Boogie-Woogien piirien kautta kauas pohjolaan!