TANSSIKURSSIT OULUSSA

TanssiAalto tarjoaa jälleen su 11.4. alkaen iloa ja energiaa elämääsi Oulun Walolla - Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

TanssiAallon tutut "vauhdikas parinvaihto" –kurssit ovat vielä hetken aikaa tauolla, mutta talven kurssiohjelma täyttyy nyt Paritreeneistä, upouudesta LavaLUMO:sta sekä Yksitystunneista eli Yksäreistä!

HUOM! Tunneilla on toistaiseksi poikkeuksellisesti käytössä ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme kontrolloida ryhmän kokoa. Yksärit sen sijaan voit sopia joko Sarin tai Jarin kanssa.

Lue lisää kevättalven ohjelmasta!

Toiveissamme on päästä aloittamaan myös normaalit vauhdikkaan parinvaihdon sisältävät kurssit mahdollisimman pian. Pidetään peukut pystyssä ja pysytään terveenä!

Kurssipaikka

Tanssikoulumme kotiparketti sijaitsee Walolla, Oulun Koskelassa, osoitteessa Ketjutie 3, Oulu. Walon monipuolisessa kurssivalikoimassa on haastetta kaikentasoisille tanssijoille vasta-alkajista lavojen konkareihin.

Tanssiopettajat

TanssiAallon iloiseen ja taitavaan opettajakaartiin kuuluvat Jari ja Sari Aaltonen, Satu Ruohomäki sekä Rosa Mört. Rosan opetuskaverina toimii usein puolisonsa Hannu. Jari, Sari, Satu ja Rosa ovat kaikki Suomen Tanssinopettajaliiton STOL ry:n jäseniä. Jokaisella opettajallamme on oma opetustyyli, mutta yhteistä on selkeä opetus, hyvä ryhmänhallinta ja se kuuluisa pilke silmäkulmassa.

Pääopettajiemme lisäksi tapaat Walon kursseilla myös lukuisia, huikeita vierailijoita!

Historian havinaa - Walon tanssikurssit

Jarin ja Sarin ensimmäiset yhteiset tanssikurssit Oulun Walolla pidettiin lauantaina 26.3.1994. Tätä päivämäärää pidämme virallisena vuosipäivänämme, vaikkakin Jari oli perustanut tanssikoulun jo joulukuussa 1992. Heti alusta lähtien oli tärkeää, että seuratanssin opetusta tarjotaan useammassa tasossa - jatkokurssit olivat mukana jo avajaispäivänä. Asia, joka tänä päivänä on suorastaan itsestäänselvyys, oli silloin aivan uutta ja ihmeellistä. Ennennäkemätöntä oli nimenomaan se, että jatkokurssit olivat pysyvä ja kasvava juttu. Yksi tärkeimmistä tekijöistä kurssilaisten räjähdysmäiseen kasvuun kaikilla paikkakunnilla oli parinvaihto, jonka Tanssikoulu toi Suomessa seuratanssin puolelle. Idea saapui Ruotsin Herrängistä ja levisi Helsingin Boogie-Woogien piirien kautta kauas pohjolaan!