Ihania tanssikursseja, lämpimiä kohtaamisia...

LoveStory 2020, 15.-16. helmikuuta

Sydämellinen kurssiviikonloppu tulee jälleen!

LoveStory on yksi TanssiAallon uusimmista viikonlopputapahtumista. Se ajoittuu aina Ystävänpäivän läheisyyteen, ja toistaiseksi tapahtumapaikaksi on muodostunut Kempeleen Työväentalo. Perinteen aloittivat Tanssikoulun 25v-juhlavuotena ihanat ystävämme Liisa Kontturi-Paasikko & Lasse Paasikko – kiitos vielä kerran heille!

LoveStory 2020 teemana on la 15.2. Wanha Tango & TangoValssi. Wanha Tango on, riippuen kertojasta, joko oma lajinsa, tai sitten variaatio Lavatangosta. Niin tai näin, pystyt joka tapauksessa hyödyntämään Wanha Tango –oppeja ihan joka ikiseen lavatango-kappaleeseen. TangoValssi on puolestaan Wanha Tangon kuviomaailman siirtämistä perinteiseen "suomivalssiin".

LoveStory-kurssipäivän alkuosioon (klo 11-14) riittää perusteiden osaaminen jommasta kummasta lajista, Wanha Tangosta tai TangoValssista. Puhutaanpa kummasta tahansa, voimme vakuuttaa, että sekä Wanha Tango että TangoValssi tulevat rikastuttamaan SINUN omaa tanssiasi mielettömän paljon! Muistutuksena vielä: Vauhtia LoveStoryyn on tarjolla ennakkoon mm. keskiviikkona 5.2. Kempeleessä sekä tiiistaina 11.2. Walolla.

Loppupäivä lauantaista (klo 15-18) on puolestaan suunnattu Wanha Tangon & TangoValssin kokeneemmille tanssijoille, sekä heille, jotka ovat mukana koko aamupäivän ja kokevat olevansa valmiita lisähaasteisiin.

Opettajiksi LoveStory-lauantaihin saimme upeat Karin & Hannan, jotka ovat KÄSITE Wanha Tangon ja TangoValssin maailmassa! Olen viimeiset 3-4 vuotta haaveillut heidän saamisestaan tanssikoulumme vieraaksi. Kun vierailu viimein saatiin sovittua, tajusin, että minulla ei ollut hajuakaan heidän sukunimistään, koska kaikki tunsivat heidät Wanha Tangon maailmassa vain Karina ja Hannana. Selvyyden vuoksi mainittakoon kuitenkin, että LoveStory 2020 opettajat ovat Kari Laakkonen & Hanna-Mari Tuunanen!

Karin & Hannan tanssi on pehmeää, liike on sujuvaa, ja musiikki on aina pääinspiraatio. Kuviot eivät ole heidän tanssissaan pääroolissa, siksi eivät myöskään LoveStory viikonlopun ohjelmassa.

Kari pohdiskeli heidän opetusfilosofiaa seuraavasti:

”Toivomme, että kurssilta tanssijat saisivat onnistumista ja varmuutta tekemiseen. Pyrimme yksinkertaisten mielikuvien avulla auttamaan tätä tavoitetta: minkä takia jotain asioita tehdään ja mihin se johtaa. Yksinkertaisia juttuja, helpottamaan tekemistä. Rentouden kautta, että on hyvä olla, että ei pakoteta mihinkään asentoihin eikä kuvioihin. Omaa tanssitaustaamme vasten (selkäongelmia) meille on tärkeää, että lopputulos on ergonomista tanssia, että saadaan tuntumaan luonnolliselta se mitä tehdään. Silloin se tuntuu hyvältä.”

Minusta hauskaa oli se, että luonnehdinnan lopuksi Kari siteerasi meidän AvausPamaus2020 opettajaa Rake Saloa: ”Rento liha liikkuu hyvin!”Lämpimästi Tervetuloa!


Isolla innolla odottaen,

Sari

LoveStory -tanssikurssit Kempeleen Tökärillä

Lauantaina 15.2.

WANHA TANGO & TANGOVALSSI

Klo 11 – 14:

Klo 15 – 18:

Opettajat: Kari & Hanna Suomen itäkairalta

Tasosta: Päivän ensimmäiselle osiolle riittää, kun perusteet ovat hallussa jommasta kummasta lajista. Toinen osio on suunnattu Wanha Tangon & Tangovalssin kokeneemmille tanssijoille. Mukaan voivat jäädä myös ne tanssijat, jotka ovat mukana jo päivän alkuosion ja kokevat olevansa valmiita seuraaviin haasteisiin.

Kurssipaikka

LoveStory-päivän tanssipaikkana toimii Kempeleen Työväentalo, Tökäri, osoitteessa Koskelantie 24, Kempele (katso kartalla)

Kurssihinnat

  • SissiPassi eli koko päivä 50€
  • Tunnit yksittäin ostettuna 10€/tunti

Ruokailut

Herkkukahvio palvelee Tökärillä koko päivän: ennen kursseja, kurssitauoilla sekä ruokatunnilla (klo 14-15)

  • Myynnissä on leivonnaisia (laktoosittomia ja gluteenittomia)
  • HerkkuVoileipäPöydästä voit rakentaa itsellesi mieleisen ja omaan ruokavalioosi sopivan leivän

Ruokatunnilla voit myös nauttia lämpimän lounaan läheisessä HelmiSimpukka-ravintolassa! Herkullisesta buffetista löydät:

  • Lohilasagne (vähälaktoosinen)
  • Sveitsiläinen lihamureke (laktoositon ja gluteeniton)
  • Porsaan BBQ pihvi (vähälaktoositon ja gluteeniton)

Buffetin hinta 11,90€, josta LoveStoryn tanssijat saavat – 10 % alennuksen.

HelmiSimpukka sijaitsee ihan lähellä kurssipaikkaamme, moottoritien toisella puolella, noin 5min ajomatkan päässä.

Teemme kursseilla puolelta päivin alustavan listauksen ruokatilauksista, jotta lounaskeittiössä osataan varautua tanssijoidemme tuloon.

LoveStory-jatkot Walolla sunnuntaina

Sunnuntai 16.2.

Walon sunnuntaissa kursseja kaikentasoisille tanssijoille Rosa ja Hannu Mörtin johdolla:

klo 16:30-17:30 SALSA 1
klo 17:30-18:30 SALSA 2
klo 18:30-19:30 SALSA
klo 19:30-20:30 NOPEA BUGG
klo 20:30-21:30 NOPEA BUGG


Kurssipaikka

LoveStory-kurssien jatkoille siirrytään TanssiAallon kotiparketille, Oulun Walolle. Jos paikka on sinulle vielä tuntematon, niin löydät sen Oulun Koskelasta osoitteesta Ketjutie 3, Oulu.

Kurssihinnat

Sunnuntain kursseilla on Walon kurssien normaali kurssihinnoittelu. Walon kurssihinnat löydät täältä.

Sydämellisesti Tervetuloa!