TanssiAallon kurssit Kuhmossa pe 10.1.2020

Hei rakkaat Kuhmon Lavatanssijat ja muut seudun tanssijat!

Olemme joutuneet tekemään viime hetken muutoksia tammikuun viikonlopputapahtumiimme - lue Sarin terveiset tästä alempana.

Jari ja Satu toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi kursseille Kelolle perjantaina!

OHJELMA

Kuhmon kurssipaikkana toimii tuttu Kuhmon Kelo
(osoitteessa Väinämöinen 4, Kuhmo)

Perjantaina 10.1.

Klo 18 – 20 Hidas Valssi

Klo 20 – 22 Salsa

Molemmissa lajeissa taso on alkeisjatko & jatko, väripallukoiden mukaan sinivihreä & sininen. Tämä tarkoittaa sitä, että näiden lajien perusteet pitää olla hanskassa kurssille tullessa.

Hidas Valssissa teemana ovat perustekniikka, kuviopankki ja musiikintulkinta.

Salsaa mennään kuubalaiseen, pyörivään tyyliin. Opetuksen painopiste on pehmeä vienti, tanssin miellyttävyys ja monelle vähän haastavan salsamusiikin ymmärrysyritys. Tämänkertaisen Salsakurssin pääpaino ei ole kuvioissa.

KURSSIHINNAT

Koko ilta kerralla ostettuna vain 30€ (27€*)

Kurssitunnit yksittäin ostettuna 12€/h (10€/h*)

*alehinnat Susel-jäsenkortilla

SARIN TERVEISET KUHMOON

Tervehdys Sarilta Kuhmon seudun tanssijoille!

Oikein ihanaa ja tanssirikasta uutta vuotta teille kaikille! TanssiAallon ensimmäiset viikonloppukeikat vuosimallia 2020 tehdään nyt tiimityöskentelynä: Sari, Jari ja SATU RUOHOMÄKI. Satu on meidän kolmas pääopettaja, sydämellinen ”Satumaisen Sykkeen” sielu. Satu tuuraa minua nyt ainakin Kuhmo/Joensuu-keikalla, sekä RoadHouseRokkaa – viikonloppuna Härmän suunnalla. Minä keskityn suunnittelu- ja valmistelutehtäviin täällä Tyrnävällä.

Minulta poistettiin luomi oikean säären alaosasta joulukuun alussa, ja perjantaina 13. päivä joulukuuta sain kuulla, että luomessa on melanooma. Lisäksi haava repesi ja tulehtui, ja koko joululoma meni enemmän ja vähemmän ”sairaalafiiliksissä”. Muutama päivä sitten, kesken vilkkaimman AvausPamaus kohinan, sain tiedon, että luomen lisäpoisto on 15.1. Mutta, johtuen juurikin tuosta tulehdusongelmasta, joudun/pääsen lisätutkimuksiin jo pe 10.1. Näiden tietojen myötä minulle selvisi, että en pääse mukaan ainakaan näihin vuoden kahteen ensimmäiseen viikonloppukeikkaan.

AvausPamauksen ja LoppiasRiehan rinnalla olen tässä alkanut etsimään tuuraajaratkaisuja. Urakka ei ole ihan helpoimmasta päästä, sillä kursseja on kuitenkin joka päivä, ja meidän vakio-opettajat, Satu ja Rosa, ovat myös hyvin työllistettyjä. Onneksi kuitenkin kävi niin, että pienillä järjestelyillä saimme Satun Jarin mukaan näihin viikonloppureissuihin. Lähtekäähän sankoin joukoin tutustumaan Satuun - ihastutte varmasti!

Seuraava keikka sinne teidän suunnalle on tammikuun viimeisenä viikonloppuna, eli Nurmeksen vierailu 24.- 25.1. Tässä vaiheessa olen vielä optimistinen, että sinne pääsisin sitten jo mukaan. Tanssijalkoja kutkuttaa kuitenkin jo kovasti, toivottavasti myös teillä!

Koko tiimin puolesta, Sari