Seuratanssikurssit Kempeleen Töpärillä

Tervetuloa Töpärin iloisille tanssikursseille!

Kempeleen keskiviikkoilloista löytyy tanssikursseja niin vasta-alkajille kuin jo enemmänkin tanssikokemusta omaaville. Ilta käynnistyy klo 18 perustason kursseilla ja jatkuu aina klo 21 saakka, tason kasvaessa tunneittain. Valitse itseäsi kiinnostavat lajit tai tule mukaan vaikka joka viikko - ei ennakkoilmoittautumista, ei sitoutumista!

Lisätietoa kurssitasoista löydät alempaa. Jos emmit kurssitasoa, kysy meiltä apua.

Kursseillamme on käytössä vauhdikas parinvaihto, joten voit hyvin tulla mukaan myös ilman omaa paria. Halutessasi voit toki tanssia myös vain oman parisi kanssa!

Kurssimaksut

Tanssikurssien kesto on 60 min ja hinta 10€ /hlö.
Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti, liikuntasetelit ja TanssiAallon sarjakortti.

Kempeleen kurssitarjotin

Ke klo 18 - 19 klo 19 - 20 klo 20 - 21
03.11. FOKSI FOKSI FOKSI
10.11. BUGG BUGG
BUGG
17.11. HIDAS VALSSI HIDAS VALSSI
HIDAS VALSSI
24.11. FUSKU
FUSKU FUSKU
01.12. RUMBA+BOLERO
RUMBA+BOLERO LEVYTANSSIT, tansseihin vapaa pääsy!

Kurssipaikkana toimii Kempeleen työväentalo, eli Töpäri, osoitteessa Koskelantie 24, Kempele.

Kurssien tasopallot kertovat kurssin lähtötason

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.