Seuratanssikurssit Kempeleen Tökärillä!

Järjestämme tanssikursseja myös Kempeleen Työväentalolla. Kempeleen kurssi-ilta on keskiviikko. Joka viikolle on oma teemalajinsa. Ilta alkaa perusteet-kurssilla, joka sopii tanssitaipaleen alussa oleville - illan ensimmäiselle tunnille voit tulla ilman minkäänlaista tanssikokemusta! Ilta etenee saman lajin parissa niin, että illan viimeinen tunti on perusteet/keskitaso-kurssi perusteet jo hallitseville tanssijoille.
Tule rohkeasti mukaan valloittaville tanssikursseillemme!

Meillä voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain ja osallistua juuri sillä aktiivisuudella, joka itsellesi tuntuu parhaalta - kurssimme ovat ns. "yhden illan kursseja" ja pyörivät edullisella kertamaksulla, joten pidempää sitoutumista ei tarvitse miettiä. Voit tulla kursseille myös ilman omaa paria - kursseillamme on käytössä ns. vauhdikas parinvaihto!

Tutustu kurssien tason kertoviin väripalloihin ohjelmataulukon alla.

Tulossa pian!

Kempeleen kurssitarjotin

Tutustu kurssikalenteriin ja tule mukaan hurmaaville kursseille!
Opettajina toimivat vuoroviikoin Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki.

Keskiviikkona klo 18-19 klo 19-20 klo 20-21
27.02. HIDAS LAVAFOKSI HIDAS LAVAFOKSI
FUSKU
06.03. FOKSI FOKSI
FOKSI
13.03. FUSKU FUSKU
FUSKU
20.03. TANGO TANGO
TANGO
27.03. BUGG BUGG
BUGG
03.04. HIDAS VALSSI HIDAS VALSSI
HIDAS VALSSI
10.04. FUSKU FUSKU
FUSKU
17.04. HIDAS LAVAFOKSI HIDAS LAVAFOKSI
HIDAS LAVAFOKSI
24.04. CHA CHA CHA CHA
CHA CHA

Kurssien tasopallot kertovat kurssin lähtötason

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

Kurssihinnat

1 tunti: 10€/9€*
Seuraavat tunnit samana iltana: +7€/6€* /h

*Alehinta: opiskelijat, työttömät & eläkeläiset asianmukaisen todistuksen perusteella. Huom! Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä joka kerta kurssia maksettaessa. Maksutavat: Käteinen, pankkikortti, ePassi ja yleisimmät liikuntasetelit. TanssiAallon 10-kortit eivät käy maksuvälineenä Kempeleen kursseilla.

HUOM! Kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi Tervetuloa yksin tai yhdessä parin kanssa!

Kurssipaikkana Kempeleen Tökäri

Kempeleen kurssipaikkana toimii Kempeleen Työväentalo "Tökäri", osoitteessa Koskelantie 24, Kempele (katso kartalla)
Ovet avataan klo 17:30 ja saliin pääsemme klo 17:50. Tulethan ajoissa paikalle!

Tökärin kurssi-illoissa palvelee myös taukokahvila kotona leivotuin herkuin!