TanssiAallon kurssit Joensuussa 11.1.2020

Hei kaikki te rakkaat Joensuun seudun tanssijat!

Olemme joutuneet tekemään viime hetken muutoksia tammikuun viikonlopputapahtumiimme - lue Sarin terveiset tästä alempana.

Jari ja Satu toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi kursseille lauantaina!

OHJELMA

Kurssit pidetään UTRAN koululla
(osoitteessa Miilunpolttajantie 13, Joensuu)

Lauantaina 11.1.

klo 10:30-13:30 Hidas Valssi & TangoValssi

klo 14:00-17:00 RumbaBoleroa TangoBoleron maustein


Kurssipäivä on suunnattu alkeisjatko- ja jatkotasoisille tanssijoille. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla pitää olla perusteet hallussa Hidas Valssista ja RumbaBolerosta. TangoValssia ei tarvitse osata ennakkoon.
Lähestymme RumbaBoleroa TangoBoleron hengessä. Tanssityyli on pehmeä, suostutteleva, kutsuva, toista ihmistä lähellä oleva. Tällä kertaa ei puhuta kuminauhoista eikä vasteasioita, vaan mennään enemmän rentouden kautta. Tekniseltä puolelta opetus perustuu selkeästi pilkottuun RumbaBoleron perustekniikkaan.

Kuviomateriaali puolestaan on paljon Tangopohjaista ja muutenkin enemmän suljetussa otteessa tanssittavaa; kädenalipyörimisiin ei tänä lauantaina ole kiire. Uskomme, että ihastut!

KURSSIMAKSUT

Koko kurssipäivä kerralla ostettuna vain 55€ (50€*)

3h setti (Valssit TAI RumbaBolero) 30€ (27€*)

Kurssitunnit yksittäin ostettuna 12€/h (10€/h*)

*alehinnat Susel-jäsenkortilla

SARIN TERVEISET JOENSUUHUN

Tervehdys Sarilta Joensuun seudun tanssijoille!

Oikein ihanaa ja tanssirikasta uutta vuotta teille kaikille! TanssiAallon ensimmäiset viikonloppukeikat vuosimallia 2020 tehdään nyt tiimityöskentelynä: Sari, Jari ja SATU RUOHOMÄKI. Satu on meidän kolmas pääopettaja, sydämellinen ”Satumaisen Sykkeen” sielu. Satu tuuraa minua nyt ainakin Kuhmo/Joensuu-keikalla, sekä RoadHouseRokkaa – viikonloppuna Härmän suunnalla. Minä keskityn suunnittelu- ja valmistelutehtäviin täällä Tyrnävällä.

Minulta poistettiin luomi oikean säären alaosasta joulukuun alussa, ja perjantaina 13. päivä joulukuuta sain kuulla, että luomessa on melanooma. Lisäksi haava repesi ja tulehtui, ja koko joululoma meni enemmän ja vähemmän ”sairaalafiiliksissä”. Muutama päivä sitten, kesken vilkkaimman AvausPamaus kohinan, sain tiedon, että luomen lisäpoisto on 15.1. Mutta, johtuen juurikin tuosta tulehdusongelmasta, joudun/pääsen lisätutkimuksiin jo pe 10.1. Näiden tietojen myötä minulle selvisi, että en pääse mukaan ainakaan näihin vuoden kahteen ensimmäiseen viikonloppukeikkaan.

AvausPamauksen ja LoppiasRiehan rinnalla olen tässä alkanut etsimään tuuraajaratkaisuja. Urakka ei ole ihan helpoimmasta päästä, sillä kursseja on kuitenkin joka päivä, ja meidän vakio-opettajat, Satu ja Rosa, ovat myös hyvin työllistettyjä. Onneksi kuitenkin kävi niin, että pienillä järjestelyillä saimme Satun Jarin mukaan näihin viikonloppureissuihin. Lähtekäähän sankoin joukoin tutustumaan Satuun - ihastutte varmasti!

Seuraava keikka sinne teidän suunnalle on tammikuun viimeisenä viikonloppuna, eli Nurmeksen vierailu 24.- 25.1. Tässä vaiheessa olen vielä optimistinen, että sinne pääsisin sitten jo mukaan. Tanssijalkoja kutkuttaa kuitenkin jo kovasti, toivottavasti myös teillä!

Koko tiimin puolesta, Sari