Tervetuloa mukaan seuratanssien iloiseen maailmaan!

Tanssikursseillemme on helppo tulla

Valitse kurssikalenterista kurssit, joille haluat osallistua, ja tule paikalle! Kursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, kurssit maksetaan kertamaksuna paikan päällä ja tunneille voit tulla myös ilman omaa paria. Helppoa!

Olemme koonneet alle vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin pirauta Sarille (p. 040 557 0609), tai laita meille sähköpostia osoitteeseen info(at)tanssiaalto.com - Autamme mielellämme!

FAQ - Vastauksia hyviin kysymyksiin!

Milloin voin aloittaa tanssikurssit?

Ihan milloin vain! Kurssikalenteristamme näet, mikä tanssilaji on vuorossa milläkin kertaa. Voit käydä kursseilla joka viikko tai poimia kalenterista mieleisesi lajit. Meillä ei tarvitse sitoutua kuukausien tai vuosien pituisiin jäsenyyksiin, sillä kursseille on edullinen kertamaksu - maksat vain niistä tunneista joilla käyt.

Voinko tulla alkeiskurssille, vaikka en ole koskaan tanssinut paritansseja?

Ilman muuta! Alkeistunnille tullessasi sinun ei tarvitse osata yhtään mitään etukäteen. Alkeissa opetus lähtee ihan alusta.

Olen tanssinut X verran. Minkä tasoisille kursseille minun pitäisi tulla?

Jos et ole koskaan ollut tanssikursseilla missään, niin ensivierailu kannattaa aina tehdä alkeisiin. Hyvin pian sinulle alkaa hahmottua, mikä on oikea tasosi. Taso riippuu tietysti myös tanssilajista - toisessa lajissa voit olla jo jatkotasolla ja toisessa kannattaa vielä panostaa perusteisiin. Ja kannattaa muistaa, että kertaus on opintojen äiti myös paritanssissa! Jatkokursseilta saa varmasti aina enemmän irti, kun käy ensin kertaamassa kyseisen lajin alkeet.

Pitääkö minun ilmoittautua kursseille etukäteen?

Kursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla silloin kun sinulle sopii! Kurssimaksu maksetaan paikan päällä.

Voinko tulla kurssille ilman omaa paria?

Kursseillemme voit tulla yksin, kaksin tai porukalla - voit tulla siis myös ilman omaa tanssiparia. Tunneillamme on käytössä niin sanottu "vauhdikas parinvaihto", joka takaa, että kaikki pääsevät tanssimaan!

Voinko tanssia kursseilla oman parini kanssa?

Voit toki. Perhesovun säilyttämiseksi ja oppimisnopeuden kannalta suosittelemme kuitenkin parinvaihtoa ihan kaikille.

Minkälaiset varusteet tarvitsen?

Kurssilaisten vaatekirjo pitää sisällään verkkareita, farkkuja, hameita, juhlavia vaatteita – jokaisella vähän oman persoonansa mukaan. Sama koskee jalkineita. Pukeudu siis siten, että tunnet olosi kotoisaksi. Vaihtopaita on hyvä olla mukana, viimeistään kotimatkaa varten. Oulun tanssikursseille tulijoiden kannattaa huomioida, että Walon parketti on liukas

Olenko liian nuori/vanha tulemaan kursseille?

Kurssilaisten ikähaarukka on enimmäkseen 15 ja 75 vuoden välillä, mutta mukana on myös tätä nuorempia ja vanhempia tanssijoita. Tanssi sopii kaikenikäisille!