TanssiAalto - Tanssikoulu Jari Aaltonen

Askeleiden alkeita, vinkeitä kuvioita, oppimisen iloa, riemua ja naurua
- tätä kaikkea tarjoaa TanssiAalto, maankuulu seuratanssikoulu!sarijari.png

Tanssille sydämensä menettäneet Jari ja Sari Aaltonen tunnetaan erityisesti ainutlaatuisesta, maanläheisestä opetustyylistään, loistavasta isonkin ryhmän hallinnasta sekä pioneerityöstään seuratanssiopetuksen parissa: Jarin ja Sarin kädenjälki näkyy tänäkin päivänä esimerkiksi tanssikursseilla yleisesti käytössä olevassa kurssien tasojaossa sekä heidän Suomeen tuomassaan "vauhdikas parinvaihto" -opetusmetodissa. SUSEL ry (Suomen Seuratanssiliitto) onkin muistanut Jaria ja Saria Maineteko-palkinnolla seuratanssiopetuksen hyväksi tehdystä, valtakunnallisesti merkittävästä työstä.

TanssiAalto järjestää suosittuja paritanssikursseja viikoittain kotikaupungissaan Oulussa, sekä Kempeleessä, Raahessa, Torniossa ja Rovaniemellä. Aaltosen tanssikoulu on niin ikään tuttu vieras myös tanssileireillä ja -tapahtumissa ympäri Suomen. Lisätietoja tulevista tanssikursseista ja tanssileireistä löydät täältä.

Tervetuloa mukaan huikeille paritanssikursseillemme!


TanssiAallon opettajat

Jari Aaltonenjari.png

Tanssikoulun perustaja Jari Aaltonen on TanssiAallon hurmaava tirehtööri. Rumpujakin soittava Jari on loistava opettaja, jonka lämmin huumori valloittaa takuulla jokaisen kurssilaisen. Jarin mielestä tanssikenkä liukuu parketilla parhaiten, kun kaikilla on hauskaa. Niinpä tämä diplomitanssinopettaja pitääkin tempauksillaan huolen, ettei meno tunneilla käy liian vakavaksi. Suomen Tanssiopettajainliitto Stol ry valitsi Jarin "Vuoden Tanssinopettajaksi" keväällä 2015.Sari Aaltonen

sari.png

Lapista tuleva Sari Aaltonen on tanssikoulun sielu ja organisaattori. Sarin toimeliaisuus sai aikoinaan Aaltosen Tanssikoulun pyörät pyörimään ja vei tanssikoulun kurssit aina televisioon saakka. Sarin suuri sydän sykkii paritanssille, ja selkeä opetustyyli yhdistettynä persoonalliseen otteeseen hurmaa tanssijat kurssista toiseen. Sari sai Suomen Tanssiopettajainliitto Stol ry:n Vuoden Tanssinopettaja -tunnustuksen vuonna 2017.

Jos sinulla on kysyttävää kursseista, käänny Sarin puoleen!


Satu Ruohomäkisatu.png

Lämminhenkinen ja rempseä Satu on TanssiAallon kolmas vakituinen tanssinopettaja. Satu on opettanut Raahen Tanssiklubilla jo pitkään ennen Tanssikoulumme riveihin siirtymistä, ja hänen iloisesta mutta pedantista opetuksestaan saamme nauttia nykyään kaikilla kurssipaikkakunnillamme. Tanssimisessa Satulle on tärkeää tunne, ja siksi hän mielellään paneutuukin tunneilla erityisesti vienti- ja seuraamistaitojen opettamiseen.

Seuratanssiopetuksen ohella Satu on ohjannut paljon myös lasten tanssia, erityisryhmien tanssia sekä menevää latinobiciä.