Tyrnävällä 26.11.2021

Rakkaat tanssiystävämme!

Olemme nauttineet Jarin kanssa suuresti kuluneesta tanssisyksystä! Jokaisella kurssipaikalla on ollut oma fiilis, oma atmosfääri. Kiitos hienosta tanssisyksystä kuuluu teille kaikille kursseillamme käyneille!

Olemme pitkästä aikaa päässeet iloksemme kiertämään myös Torniossa ja Rovaniemellä. Pohjois-Suomen viikottaisesta kiertueesta huolimatta toimintamme pääpaino on edelleen Oulu/Kempele -akselilla. Tästä syystä olemme halunneet tarjota täällä Oulun seudulla kurssilaisille myös välillä vaihtelua kursseihin – vierailevia opettajia ja jotain "muuta mukavaa". Universumi on kuitenkin koko syksyn ollut eri mieltä...

Tanssipainotteiset tanssikurssit ja glögitarjoilu Walolla to 2.12.

Torstaina ilmoitimme kurssilaisille Walolla, että kovasti odotetut Orkesteritanssit Afrikan Tähden tahtiin päätettiin siirtää ensi vuoteen. Tilalle olemme rakentaneet nyt "TANSSIPAINOTTEISET TANSSIKURSSIT" -illan, jossa on monipuolisesti tanssikursseja kaikentasoisille tanssijoille, edulliseen erikoishintaan. Ohjelmassa on myös glögitarjoilu sekä juhla-arvontaa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Kimmon vierailu muuttuu Mimmin vierailuksi!

Perjantaiaamuna saimme sitten Lasasen Kimmolta viestin, että hänen on valitettavasti peruutettava sekä vierailu äitinsä luokse Simoon että myös tanssikurssi-iltamme Walolla sunnuntaina 28.11., sillä Kimmon ja Marikan pieni Jasmus-poika on sairastunut. Toivomme kaikki, että pienen miehen olo ja vointi paranee pian, ja vanhempien huoli hellittää. Lämpimiä ajatuksia Mustioon!

Kimmon kanssa viestiteltyämme olimme jälleen uuden edessä: Mitenkäs nyt sunnuntain kanssa toimitaan? Toki ymmärsimme, että voisimme itsekin vetää tuon illan (pois lukien pitkän tauon jälkeen Rueda), mutta halusimme kuitenkin yrittää tarjota teille jotain erityistä tilalle... meidän molempien ensireaktio oli sama: Mimmi!!!

Nyt te kysytte: Mikä ihmeen MIMMI? Puhumme upeasta naisesta ja tanssijasta nimeltä Mimmi Marjamaa. Meillä oli Jarin ja kurssilaisten kanssa iso ilo tutustua häneen vähän enemmän Pyhäsalmen Lavatanssipäivillä heinäkuussa 2021. Tuolloin Täydenkuun Tanssit –festareilla heiteltiin jo ilmaan ajatusta, että joku päivä Mimmi tulisi morjestamaan meitä Walolle.

Mimmi on OAMK:ilta valmistunut huippuihana tanssinopettaja, joka toimii vahvasti mm. Oulun CityDancella. Meitä Walon tanssikurssilaisia ilahduttaa eritoten se, että Mimmi on todellinen Aurinko. Hän on ihmisläheinen, energinen ja iloinen tanssi-ihminen. Ja Jarin sanoin: "Miten voi olla niin tavallinen, kun on niin taitava."

Mimmi Walolla sunnuntaina 28.11.

Mimmi on mukana sunnuntain Salsa-illassa 28.11. kahdella kurssitunnilla, klo 17.30 – 19.30, mutta hän aikoo ehtiä morjestamaan myös ensimmäisen kurssitunnin tanssiporukkaa ihan tunnin lopussa. Mimmi on toivonut itselleen "assari"-nimikettä, koska hän on erikoistunut soolotanssien opetukseen. Mimmi siis toimii Jarin assarina, mutta tanssii ja tanssittaa ringissä ihan opettajan roolissa, Sarin ja Jarin tapaan. Isolla innolla ja rakkaudella lähdemme nyt toteuttamaan tätä ensimmäistä yhteistä opetusiltaamme Mimmin kanssa. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee tutustumaan aurinkoiseen Mimmiin kanssamme sunnuntaina!

Sunnuntain ohjelma

klo 16:30 – 17:30 Salsa, perusteet/keskitaso (opettajina Jari&Sari)
klo 17:30
18:30 Salsa, keskitaso (opettajina Jari&Mimmi, mukana Sari)
klo 18:30
– 19:30 Salsa, keskitaso/haastava (opettajina Jari&Mimmi, mukana Sari)
klo 19:30
– 20:30 Jarin hauskat ja haastavat salsakuviot

Sunnuntai-illan viimeisen tunnin aihe on siis alkuperäisen Ruedan sijaan "Jarin haastavat ja HAUSKAT salsakuviot". Jari sanoi, että torstain kurssilaiset ymmärtävät, mistä puhutaan?! Ilmeisen hauska illanpäätös luvassa joka tapauksessa!

Muista myös syksyn viimeinen LavaLumo ja Masurkka&Polkka-ilta!

Näihin muuttuneisiin iltoihin on mennyt nyt ymmärrettävästi päähuomio. Muista kuitenkin, että Walon tulevan maanantain Masurkka ja Polkka -ilta on ohjelmassa ennallaan. Tätä edeltävään LavaLumoon toivottiin päätöskerralle "kaiken kattavaa" ohjelmaa eli yksi laji joka alueelta. Näin ollen LavaLumossa on ma 29/11 Samba, Hidas valssi, Jive ja Polkka. Myös Kempeleen keskiviikkoilta on ennallaan: Rumba-Bolero ja syyskauden päättävät Levytanssit (vapaa pääsy)!

KIITOS, kun olette olleet positiivisella asenteella mukana, kun joudumme lyhyelläkin varoitusajalla reagoimaan muuttuneisiin tilanteisiin!


Tanssiterveisin,

Sari ja Jari

ps. Hanki nyt pukinkonttiin TanssiLahjaKortti! Meiltä saa nyt aiempien 2-korttien (20€) ja 10-korttien (86€) lisäksi myös upouusia 5-kortteja (43€). Lisäksi löytyy lahjakortteja vapaavalintaiselle summalle. Pieni askel tanssikursseille voi olla ISO askel uuteen elämään!