Odotettu tanssikesä on täällä!

Kesä on saapunut Ouluun ja tuleva aika näyttää valoisalta. Toivomme kovasti, että saamme tanssia kanssanne Oulun Walolla läpi koko kesän!

Pieni kertaus keväästä 2021:

Pääsimme isoksi iloksemme palaamaan töihin su 11/4, jolloin aloitimme Paritreenit ja LavaLumon Walolla. Ke 19/5 tulivat ohjelmistoon Perinteiset tanssikurssit parinvaihdolla, sekä Kempeleen Töpäri tanssikurssipaikkana jälleen. Kaikille näille kursseille piti ilmoittautua ennakkoon Slotin kautta.

Mitä olemme havainneet/ kuulleet? Mistä olemme saaneet palautetta? Paritreeni on erittäin tykätty ja hyvä idea, mutta haastavaa, jos sitä paria ei löydy. Lisäksi, moni Paritreeniin osallistunut on kuitenkin ilmaissut intonsa palata jälleen ”perinteiseen parinvaihtoon”.

Perinteisille tanssikursseille puolestaan on tulossa paljon innokkaita naisia, mutta viejistä on ollut iso pula. Olemme pohtineet syytä tähän, ja kyselleet myös muiden ajatuksia. Tietoa ei ole kenelläkään. Monet ovat kuitenkin tuumailleet ääneen, että ehkä Slotti-systeemiä kokeilemattomat kokevat ennakkoon ilmoittautumisen epämukavana, kun tanssikursseillemme on perinteisesti voinut tulla oman aikataulun raameissa, vaikka hetken mielijohteesta.

Oulun tämän hetkisen tilanteen, saadun palautteen, ja omien ajatusten perusteella, olemme päätyneet ns. ”Kesäkuun Kokeiluun”. Tämä kokeilu voi jatkua onnellisesti kuun loppuun, tai se voi muuttua hetkessä, jos tilanne ympäröivässä maailmassa muuttuu. Seuraa siis aktiivisesti tiedotustamme nettisivuillamme, Facebookissa tai liittymällä ”AaltoJengi” -Whats App ryhmään. AaltoJengiin ilmoittautuminen onnistuu helposti laittamalla Sarille "Haluan liittyä Aaltojengiin. T. Matti Meikäläinen" -tyylisen whatsapp-viestin numeroon 040 557 0609.

Kuinka tanssin ilo sitten etenee TanssiAalloilla 6. kesäkuuta alkaen?

ISO MUUTOS: Paritreeni ja Perinteiset tanssikurssit yhdistyvät! Pyöritämme jokaisella tunnilla kahta tanssirinkiä: toisessa ringissä ovat mukana ne, jotka osallistuvat parinvaihtoon, ja toisessa taas he, jotka haluavat tanssia oman parin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että ihan KAIKKI seuratanssijat ovat tervetulleita terveenä tanssimaan, siihen itselle oikeaan tasoryhmään!

LavaLumon pauloihin olet puolestaan tervetullut jatkossa tiistaisin.


Tasoryhmistä ja niitä kuvaavista väripalloista kaksi tärkeää huomiota:

1) Vihreän pallon eli alkeisopetuksen määrä on nyt pieni. Tämä sen vuoksi, että olemme kokeneet, että tanssiharrastuksen aloittamista tässä ajassa arkaillaan. Huomaa kuitenkin, että myös vihreäsinisissä PERUSTEET kerrataan hyvin!

2) Olemme nyt kesäkuussa korostaneet ohjelmistossamme sinivihreän eli ns. AlkeisJatkon väripalloa, sillä monet tanssijat ovat ilmaisseet huolensa siitä, mitä pitkä tauko on tehnyt heidän tanssitaidolleen. Kannattaa aina lähteä kertaavasti liikenteeseen. Tanssitaito kohenee nopeasti, iloisesti ja ihanasti – tanssimalla!

Jos tasopallot ovat sinulle vielä vieras asia, löydät lisätietoa niistä kunkin kurssipäivän sivuilta. Tason valintaan voi kysyä neuvoa myös meiltä opettajilta - autamme mielellämme!

**************

Haaveenamme on tanssia tänä kesänä Walolla poikkeuksellisesti pitkälle heinäkuuta. Jätämme tulevan heinäkuun kurssisuunnittelun kuitenkin vielä avoimeksi, jotta pystymme mahdollisimman hyvin vastaamaan tanssijoiden toiveisiin ja palautteisiin: Tanssikurssimme ovat kuitenkin teitä eli tanssijoita varten! Otamme mielellämme vastaan palautetta kurssitarjonnasta.


Tule siis tanssimaan! Kerro meille toiveistasi! Tehdään tästä yhdessä hieno tanssikesä!

t. Jari & Sari

ps. Jatkamme edelleen (huolimatta monien rajoitusohjeiden poistumisesta) tutuksi tullutta käytäntöä: Tehostettua puhdistusta, käsidesien käyttöä sekä nimien kirjaamista jäljityksen turvaamiseksi.