Tanssien kohti kevättä - TanssiAallon kevättalvi 2021

TanssiAalto tarjoaa jälleen maaliskuusta alkaen iloa ja energiaa elämääsi Oulun Walolla
- Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

TanssiAallon tutut "vauhdikas parinvaihto" –kurssit ovat vielä hetken aikaa tauolla, mutta talven kurssiohjelma täyttyy nyt Paritreeneistä, upouudesta LavaLUMO:sta sekä Yksitystunneista eli Yksäreistä! Paritreeniin ja LavaLumoon ei ole ennakkoilmoittautumista, Yksärit sen sijaan voit sopia joko Sarin tai Jarin kanssa.

Tulethan tanssikursseillemme vain terveenä! Käsidesiä löytyy joka puolelta tanssitaloa ja käsienpesupisteitä on avattu useita. Maskin käyttö on jokaisen henkilökohtainen valinta. Walo on iso tanssitalo, jossa riittää hyvin tilaa tämän ajan pienille tanssiryhmille. Jatkamme jo syksyllä hyväksi havaittua tehostettua siivousta, jolloin puhdistamme aktiivisesti usein kosketeltavia pintoja. Samoin jatkamme tarkkaa kävijärekisterin ylläpitoa, jolloin mahdollinen jäljittäminen tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti.

TanssiAallon 10-kortit ovat voimassa tällä hetkellä LavaLUMO-tunneilla. Paritanssitunneilla 10-korteilla voi maksaa jälleen heti, kun pääsemme takaisin normirytmiin. Mutta ei huolta, sarjakortit eivät vanhene, ja lahjakortteihin myönnämme jatkoaikaa.

Toiveissamme on päästä aloittamaan myös normaalit, vauhdikkaan parinvaihdon sisältävät kurssit mahdollisimman pian. Pidetään peukut pystyssä ja pysytään terveenä!