Tanssien kohti kesää - TanssiAallon kevät 2021

TanssiAalto tarjoaa jälleen 11.4. alkaen iloa ja energiaa elämääsi Oulun Walolla
- Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

TanssiAallon tutut "vauhdikas parinvaihto" –kurssit ovat vielä hetken aikaa tauolla, mutta kevään kurssiohjelma täyttyy nyt Paritreeneistä, upouudesta LavaLUMO:sta sekä Yksitystunneista eli Yksäreistä.

Kaikille tunneille tulee toistaiseksi ilmoittautua ennakkoon. Käytämme ilmoittautumiseen Slotti-varausjärjestelmää. Ilmoittautuminen tunneille avautuu to 1.4.

Tulethan tanssikursseillemme vain terveenä! Käsidesiä löytyy joka puolelta tanssitaloa ja käsienpesupisteitä on avattu useita. Maskin käyttö on jokaisen henkilökohtainen valinta. Walo on iso tanssitalo, jossa riittää hyvin tilaa tämän ajan pienille tanssiryhmille. Jatkamme jo syksyllä hyväksi havaittua tehostettua siivousta, jolloin puhdistamme aktiivisesti usein kosketeltavia pintoja.

TanssiAallon 10-kortit eivät käy maksuvälineenä tänä poikkeusaikana. 10-korteilla voi maksaa jälleen heti, kun pääsemme takaisin normirytmiin. Mutta ei huolta, sarjakortit eivät vanhene, ja lahjakortteihin myönnämme jatkoaikaa.

Toiveissamme on päästä aloittamaan myös normaalit, vauhdikkaan parinvaihdon sisältävät kurssit mahdollisimman pian. Pidetään peukut pystyssä ja pysytään terveenä!