Tyrnävällä 27.1.2022

Sydämellinen tanssitervehdys kaikille!

Tanssikurssien upea tunnelma pääsi starttaamaan TanssiAallon kohdalla jo sunnuntaina 16. tammikuuta, kiitos alueemme AVI:n ajankohtaisten ja oikeudenmukaisten päätösten. Tammikuu lähestyy nyt loppuaan ja kun katsoo taakseen, niin näkee silmissä ja mielissä kaikkea kaunista ja ihanaa. Ihmiset ovat palanneet tanssikursseille valtaisalla innolla. Huomaa selkeästi, kuinka iso ikävä tanssia, musiikkia, liikuntaa ja muita ihmisiä kohtaan heillä. Meillä KAIKILLA on ollut!

Kaikki TanssiAallon OMAT viikkokurssit ovat käynnistyneet: Oulun Walo (su, ma, to), Kempeleen Työväentalo (ke) ja Raahen Tanssiklubi (to). Tanssilajivalikoima on laaja ja tanssikursseja löytyy ihan jokaiselle tanssitaitotasolle. Alkeistunti löytyy jokaisen kurssi-illan alusta, joten aloittelevat tanssinharrastajat: myös te pääsette helposti mukaan tanssin pyörteisiin!

Kuunvaihteeseen sijoittuu kaksi ihanaa erikoisjuttua:

Ensinnäkin Rosa ja Hannun Mörtin pitkään odotettu vierailu Walon sunnuntai-illassa 30. tammikuuta. Tanssilajina on Hidas Bugg, josta saat loistavan pohjan Bugg-tanssin kaikille nopeuksille. Alkeistunnilla klo 16:30-17:30 ei tarvitse osata mitään ennakkoon, ja perusteiden kertaaminen tekee hyvää meille jokaiselle. Tervetuloa siis ihan jokainen! Ilta etenee niin, että loppuiltaa kohti on tarjolla haasteita myös pitkään tanssineille.

Yksi ilta myöhemmin, maanantaina 31.1. klo 18-19, on LavaLUMON tutustumistunti, jonne on VAPAA PÄÄSY! LavaLUMO on TanssiAallon uutuus viime vuodelta: yksin tanssittava paritanssitunti. Paritanssi-sana viittaa siihen, että kaikki lajit, joita opettelemme, ovat paritanssilajeja. LavaLUMOsta saat siis erinomaisen hyviä valmiuksia muille viikkotunneillemme. Osa lavalumoilijoista käy tunneilla kuitenkin vain tanssimisen ilosta, kunnon vuoksi, lataamassa hyvän mielen energiaa itseensä. Ja huom! Tunti sopii hyvin myös MIEHILLE! Parhaimmillaan meillä on ollut 9 tanssimiestä mukana. LavaLUMO ei edellytä mitään ennakko-osaamista ja siellä keskitytään aina vahvasti tanssin tärkeisiin perusasioihin.

Tähän loppuun vielä erikoistervehdys sinulle, joka suunnittelet saapumista kursseillemme ihan ensimmäistä kertaa. Sinun tarvitsee tehdä vain yksi, mutta se tärkein juttu, eli tulla tanssitaloillemme ja astua kynnyksen yli - ME HOIDAMME ASIAT SIITÄ ETEENPÄIN!

Lipunmyynnin kautta käy tiesi tanssisalin puolelle, jossa opetuspuikoista löytyy pääsääntöisesti aina Jari tai Sari tai molemmat. Meillä voit tanssia oman parisi kanssa tai osallistua ns. vaihtorinkiin; omaa paria ei toisin sanoen tarvitse olla mukana. Voit halutessasi käyttää maskia tai olla käyttämättä. Koronapassi ei meillä ole käytössä, palvelemme kaikkia tanssijoita tasapuolisesti. Ota tanssikengiksi mukaan itsellesi MUKAVAT sisäjalkineet; ensimmäisen reissun jälkeen tiedät, mikä sopii sinulle parhaiten. Etenkin näin talviaikaan moni ottaa itselleen mukaan kuivan vaihtopaidan. Kahvio palvelee ainoastaan Raahen Tanssiklubilla, mutta vesipiste löytyy sekä Walolta että Kempeleen Töpäriltä.

Tanssikurssien ilon ja energian, lämmön ja voiman, liikunnan riemun, hymyn ja naurun voi kokea vain lähtemällä kursseille mukaan!

Olet lämpimästi tervetullut!

Sari ja Jari